Gizlilik ve Çerez Politikası

Gizlilik ve Çerez Politikası

Gizlilik ve Çerez Politikası “Lazzoni” olarak anılacak, Lazzoni Mobilya Sanayi Turizm ve Anonim Şirketi, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde müşterilerinin ve iş ortaklarının paylaştığı bütün kişisel verilerin gizliliğine büyük önem verir ve web sitesini ziyaret edenlerin gizliliğini korumayı ilke edinmiştir.Lazzoni, size ait bilgileri güvenli biçimde saklamaktadır ve söz konusu bilgilerin korunması için gerekli tüm önlemleri almaktadır. Lazzoni tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu olarak söz konusu bilgilerin, mevcut ve geçerli olan veri koruma düzenlemelerine uygun olarak işlenmesi ve kullanılması için gerekli olan her türlü işlem yerine getirilecektir. Lazzoni, kendi isteğinizle vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin yasada belirtilen sınırlamalar dahilinde kullanacağını, işleme tabi tutulacağını veya aktarılacağını taahhüt eder.Belirli bir kişiye ait kullanılacak ve işlenecek bilgiler, yalnızca bu kişinin kendi istemiyle veri girmesi ya da bu hususta açıkça muvafakat vermesi halinde mümkündür. Veri girilmesi veya bu hususta açıkça muvafakat verilmesi, kişinin aşağıda belirtilen şartlar ile mutabık olduğunun göstergesidir; Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, sistem yönetimi, istatistik ve “back up” uygulamalarının gerektirdiği bazı bilgiler sunucularımızda otomatik olarak depolanacaktır.Bu verilerin arasında IP adresiniz, Internet servis sağlayıcınızın ismi, web gezgini yazılımınızın versiyonu, erişim sağlanan bilgisayarın işletim sistemi, sitemizdeyken ziyaret ettiğiniz diğer siteler ve sitemizi bulmak için kullandığınız arama sözcükleri gibi veriler bulunmaktadır.Duruma bağlı olarak bu tür veriler, site ziyaretçisi hakkında bazı sonuçlar çıkarılmasını sağlar. Ancak hiçbir kişisel bilgi bu çerçevede kullanılmaz, bu tür kişiye özel veriler sadece anonimleştirilerek kullanılabilir. Lazzoni’nin bu verileri dışarıdan bir hizmet sağlayıcısına yönlendirmesi durumunda, verilerin, veri güvenliğine ilişkin mevcut yasal düzenlemeler çerçevesinde aktarılması için gerekli işlemler gerçekleştirilir.Müşterilerimize ait bilgiler tarafımızca saklanacak olup, sitemize abonelik işlemlerinizin yapılması, güncellenmesi, muhtelif ürün/hizmetlerin Lazzoni Mobilya Sanayi Turizm ve Anonim Şirketi tarafından çeşitli tanıtım-reklam, promosyon, iletişim, satış-pazarlama gibi uygulamalar için süresiz olarak kayda alınabilir, saklanabilir, işlenebilir, gerekli görülen hallerde paylaşılabilir ve kullanılabilir.Lazzoni, web sitesinin kullanımını kolaylaştırmak amacıyla ve size daha iyi hizmet sunabilmek için “cookie”ler kullanmaktadır. “Cookie”ler, web sayfalarının devamlı kullanıcıları tanımasına ve kullanıcıların siteye girişlerini kolaylaştırmasına imkan sağlamak, sitelerin içeriklerini iyileştirmek ve geliştirmek amacıyla toplu verileri toplamasına ve derlemesine imkan vermek amacıyla kullanıcıların bilgisayarına yollanan ve orada saklanan küçük metin dosyalarıdır. “Cookie”ler, sizin ihtiyaçlarınıza uygun hizmet veya bilgileri size vermek amacıyla kullanılmaktadır.“Cookie”lerde mevcut bulunan oturum denetim bilgisi, web sitemizi kullanmanızı daha kolay ve daha hızlı hale getireceği gibi web deneyiminizi en iyi koşullarla yaşayabilmeniz amaçlanmıştır. Kullanmakta olduğunuz internet tarayıcınızda gerekli ayarlamaları yaparak daha önceden yüklenmiş Cookie´leri silebileceğiniz gibi ileride yüklenecek Cookie´leri de engelleyebilir yada yüklenmeleri esnasında tarayıcınızın sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz. Ancak, söz konusu Cookie´lerin web sitemizin düzgün çalışması ve belli fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için gerekli olabileceğini belirtmek isteriz.Lazzoni, Google Analytics, Google Adwords vb. dijital araçları ile siteye gelen kullanıcının sitedeki davranışlarını tarayıcıda bulunan bir çerez ile ilişkilendirme ve görüntülenen sayfa sayısı, ziyaret süresi ve hedef tamamlama sayısı gibi metrikleri temel alan listeleri tanımlama hakkını haizdir. Kişisel verileriniz; çeşitli kanallar aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamda olmak kaydıyla tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olarak çeşitli yöntemlerle toplanmaktadır. Tarafımız ile kişisel verilerinizi paylaşarak veya sitemizi kullanarak kişisel verilerinizi ve özel nitelikteki kişisel verilerinizi paylaşarak yukarıda söz ettiğimiz amaçlar doğrultusunda verilerinizin tarafımızca işlenmesi ve gerekli görüldüğü hallerde iş ilişkisi içerisinde olduğumuz üçüncü kişilere aktarılmasına ve muhafaza edilmesine açık rıza vermiş oluyorsunuz. Benzer şekilde yukarıdakilere ek olarak Lazzoni, üçüncü kişilere, yukarıda belirtilen meşru amaçlar ve hukuki sınırlar çerçevesinde veri aktarımı yapabilmektedir.Lazzoni ile paylaşmış olduğunuz Kimlik Tanımlı Verileri, kendi adımıza hizmet gerçekleştirmek üzere üçüncü kişileri görevlendirdiğimizde, işbu verilere ilişkin Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca alınması gerekli tüm teknik ve idari önlemleri alındığının denetimini şart koşmaktayız. Tarafınızdan elde ettiğimiz verileri, sizi ilgilendirebileceğini düşündüğümüz promosyonlar, haberler ve yeni ürünler gibi konularda kısa mesaj ve e-posta gibi iletişim araçlarıyla bilgilendirmek adına işlemekte ve muhafaza etmekteyiz. Tarafımız ile paylaşmış olduğunuz veriler, işbu amaçlar doğrultusunda tarafınız ile iletişim kurulmasına izin vermiş olursunuz. Tarafımızdan pazarlama bilgileri almak istemiyorsanız bizimle iletişime geçiniz. Lazzoni, kurumsal web sitesinde ürünlere ilişkin olarak verilen model, ölçü, malzeme, kumaş, renk gibi teknik bilgiler zamanla değişikliğe uğramış olabilir. Net bilgi için proje yöneticilerimiz ile irtibata geçilmeli, kendilerinden detaylı bilgi alınmalıdır. Toplanan verileri Gizlilik Kurallarımızda belirtilen şekilde toplayabileceğini, kullanabileceğini ve ifşa edebileceğini kabul etmekte ve onaylamaktasınız. İşbu Gizlilik ve Çerez Politikası içerisinde yer alan Gizlilik Kurallarının Lazzoni tarafından gerekli görüldüğü hallerde değiştirilebileceğini belirmek isteriz.